Po pohřbu Potokárové (†27) prolomila mlčení: První slova maminky!

Monika Potokárová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. prosince 2019 16:58

Mladá slovenská herečka Monika Potokárová už našla věčný klid a s jejím odchodem už se pomalu vyrovnává i její nejbližší příbuzenstvo. Maminka členky souboru Slovenského národního divadla dokonce pronesla svá první slova od tragédie, která se přihodila minulý týden.

Rodina tento týden na hřbitově v Košicích tajně a v tichosti pohřbila mladou talentovanou herečku Moniku Potokárovou (†27), která si počátkem minulého týdne ke zděšení příbuzných i divadelních kolegů sama vzala život. Rodina k celé záležitosti dlouho mlčela, jako první byl „nucen“ vystoupit její manžel Robert Roth.

„Moničiny deníky jsou dopsané. Monika Potokárová dala divadlu všechno, bohužel, všechno. Jsem hrdý a bylo mi ctí, že jsem manželem Moniky Potokárové,“ prohlásil pár dní po její smrti na předávání cen, kde jednu sošku jménem zesnulé manželky přebíral. Nakonec ale promluvili i rodiče Potokárové.

Podle serveru cas.sk zveřejnila matka herečky čtyři dny po smrti dcery na sociální síti fotku svíčky, pod kterou se ihned objevily desítky kondolencí. Následoval ještě jeden snímek – rukou, které vytvářejí srdce. To vyjadřovalo všechno.

Mlčení prolomila maminka talentované členky souboru Slovenského národního divadla až den po komorně pojatém pohřbu, když se rozhodla poděkovat za kondolence. „Děkuji Vám všem za podporu, spoluúčast a za modlitby,“ zněla dle zmíněného webu její první slova.

Témata: Monika Potokárová