Jiří Korn a další NEMOC v rodině: Dotklo se to všech!

Jiří Korn 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. prosince 2019 9:22

Kvůli nemoci se ruší koncerty Jiřího Korna a jeho vokální skupiny, zdraví však dost potrápilo i jeho nejbližší. Zpěvákova exmanželka Kateřina Kornová promluvila o problémech, které ji před časem postihly.

Nemoci zasahují v poslední době do života Jiřího Korna opravdu výrazně. Jak už vás stars24.cz informoval, nemoc jeho kolegy z vokální skupiny 4TET vedla ke zrušení několika koncertů. Zdravotní problémy se bohužel nevyhnuly ani jeho rodině, která má jinak spoustu starostí už jen s handicapovaným synem Filipem.

Tomu je potřeba věnovat maximální péči, o což se stará Kornova bývalá žena Kateřina. Před dvěma lety ji ale postihla vážná choroba. „Měla jsem boreliózu. Léčila jsem se antibiotiky a pak jsem navštívila i ordinaci multispektrální terapie,“ popsala serveru blesk.cz bývalá baletka, které nejsou cizí ani alternativní způsoby léčby.

Její zdravotní potíže měly logicky dopad na chod celé rodiny. „Snažím se být zdravá, abych mohla být pořád s Filipem. Samozřejmě stát se může cokoliv,“ uvědomuje si Kornová, které se vždy může spolehnout na pomoc exmanžela i jeho současné ženy.

„Máme moc hezký vztah, vždy je nápomocný okolo dětí. O jeho ženě Renatě to platí taky. Ona je úžasná, hlavně k Filipovi, za což jsem ráda,“ pochvaluje si Kateřina, které navíc pomáhá i dcera Kristina.

Témata: Kateřina Kornová Jiří Korn