Gottová má po návratu trable s úřady: Okradli ji o VŠECHNO!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. prosince 2019 8:23 | Aktualizováno: 7. prosince 2019 22:04

Nový start mohl být klidně jednodušší, kdyby se Dominice Gottové nestala před odjezdem další šílená věc. Neznámý pachatel ji totiž okradl o téměř všechny důležité věci, které by se jí po návratu do Česka náramně hodily.

Dominika Gottová zažívá nelehké období. Kvůli manželské krizi se rozhodla vrátit do Česka, kde ale téměř neměla čím prokázat svou identitu nejstarší dcery zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80). Většina lidí ji tady sice zná, ještě před odjezdem z Finska však Dominika přišla o veškeré doklady kromě jednoho jediného.

„Přijela jsem domů z práce a najednou vidím, že mám otevřenou kabelku. No a z ní zmizela peněženka se všemi doklady. Občankou, řidičákem...“ prozradila Dominika serveru blesk.cz. „Naštěstí pas jsem měla schovaný doma na jiném místě,“ oddechla si.

Je tedy nadmíru jasné, jak stráví první dny po návratu do rodné vlasti – běháním po úřadech. Tam si musí zažádat o nový občanský průkaz, k čemuž je potřeba rodný list. „A ten taky nemám! Takže toho vyřizování bude hodně. Ale zvládnu to,“ dodala odhodlaně Gottová.

Mistrova nejstarší dcera zatím bydlí u své kamarádky a kromě vyřizování úředních záležitostí se chce v prvních dnech věnovat zabydlovaní. Do budoucna se ale nebrání novému vztahu, ostatně její manžel má údajně milenku už nyní.

Témata: Dominika Gottová