Dominika Gottová prozradila svou českou adresu: Otevřenou náruč nečekala!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 21:56 | Aktualizováno: 6. prosince 2019 22:46

Dominika Gottová je už několik hodin zpátky v Česku, kam se vrátila mimo jiné proto, aby splnila přání svého otce. Ačkoliv se tu zatím rozkoukává, už prozradila svou novou adresu a promluvila i o novém vztahu.

Jak už vás stars24.cz informoval, mezi Dominikou Gottovou a jejím finským manželem Timem Tolkkim probíhá poměrně intenzivní manželská krize, kterou se nejstarší dcera Karla Gotta (†80) rozhodla řešit radikálně – sbalila si kufry a vrátila se zpátky do Česka.

Poprvé od návratu do rodné země teď promluvila a prozradila, kde našla azyl. „V Čechách bydlím zatím u své kamarádky, která mi poskytla přístřešek,“ svěřila se v online rozhovoru pro blesk.cz. Tisíce kilometrů daleko na severu po ní zbyla spoušť. „Ve Finsku jsem přišla o všechno,“ nechala se slyšet.

Jak to tak vypadá, dokonce se ani nebrání novému vztahu. „Zatím jsem sama a ještě nějaký čas se budu věnovat zabydlování, novému startu, stavění se na nohy. Možná se časem objeví princ na bílém koni. Na vzhledu nezáleží, důležitá je tolerance a porozumění,“ konstatovala ve vysílání.

Nakonec přiznala, že nečekala otevřenou náruč, když se do Česka vracela. „Bála jsem se, jak mě v Česku lidi přijmou. Za poslední roky jsem si tady vytvořila špatnou pověst,“ dodala Gottová s tím, že je teď alespoň každý den v kontaktu s maminkou.

Témata: Dominika Gottová