Jágr kopíruje kamaráda Plekance? Tohle nemůže být náhoda!

Jaromír Jágr 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 17:55

Je obecně známo, že Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec jsou dobří kamarádi. Zdá se, že od tohoto týdne je spojuje i slabost pro pohledné tenistky. Vzal si legendárního hokejista příklad z mladšího kolegy?

Česko i sousední Slovensko žije údajnou romancí hokejisty Jaromíra Jágra a bývalé slovenské tenistky Daniely Hantuchové. Oba sportovci byli přistiženi na schůzce v Praze a evidentně si náramně rozuměli. Nám všem to může připomínat případ jiného páru hokejisty a tenistky, který se už za pár dní dočká prvního společného potomka.

Ano, na mysli máme fedcupovou šampionku Lucii Šafářovou a Tomáše Plekance, shodou okolností dobrého Jágrova kamaráda z Kladna. Až se téměř nabízí tvrzení, že se legendární „osmašedesátka“ u Plekance, který už má dva syny z předchozího vztahu s Lucií Vondráčkovou, inspiroval.

Šafářová se s Plekancem už za pár dní dočká svého prvního potomka, konkrétně půjde o dcerku. Jak už vás stars24.cz informoval, dítěti se nebrání ani Hantuchová. Již ke konci aktivní kariéry, kterou úplně ukončila předloni, se nechala slyšet, že po něm každý rok touží víc a víc.

Jen tak pro zajímavost – česká a slovenská tenistka se z tenisových kurtů dobře znají. Proti sobě se utkaly dvakrát, ale je to už dávno, konkrétně v letech 2007 a 2012. Jako vítězka vždy po dvou setech odcházela do šaten Šafářová.

Témata: Jaromír Jágr Daniela Hantuchová Tomáš Plekanec Lucie Šafářová