Gottovou budil a urážel: Dominika narovinu o posledních dnech s Timem!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 15:37

Nejstarší dcera Karla Gotta se rozhodla vrátit do Česka, kde je mimo dosah manžela Tima, se kterým si obzvlášť v posledních pár týdnech leccos užila. Po návratu domů se o tom rozhodla narovinu promluvit.

Dominika Gottová sbalila kufry a opustila svého finského manžela Tima Tolkkiho, u kterého se podle jejích slov stále častěji projevovala psychická rozpolcenost. Dokonce se u něj vyskytla psychóza, při které ji podezíral ze spiknutí. V posledních dvou týdnech si pak nejstarší dcera Karla Gotta (†80) opravdu „užila“.

Hudebník totiž začal asi 14 dní nazpět vyhrožovat sebevraždou, což na facebooku dělá i v těchto dnech. „Bojím se o jeho život, vím, co se děje na sociálních sítích. Přes to všechno, co natropil a udělal, mi je ho líto. Zbytek lásky po 19 letech manželství nejde jen tak hodit za hlavu. Mám smíšené pocity,“ svěřila se v rozhovoru pro web blesk.cz.

Dominika mluvila s Timem naposledy ve středu večer. „Usmíval se a říkal, že mi přeje hodně štěstí do nového života. Pak se rozbrečel, že to beze mě nezvládne. I když Claudii (milenku – pozn. red.) miluje, já jsem prý láska jeho života,“ popsala Gottová.

„Asi je v manické fázi,“ suše konstatovala dcera zesnulého Slavíka. Ta se podle jejích slov projevuje nespavostí. „Budil mě uprostřed noci a urážel mě. Nikdy na mě však nevztáhl ruku,“ konstatovala Dominika, které se téměř nikdo nediví, že se rozhodlo pro radikální řešení manželské krize.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki