Jiřina Bohdalová: Přijde o Vánoce kvůli nemoci?

Jiřina Bohdalová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 14:19

Jiřina Bohdalová skončila ani ne před měsícem na několik dní v nemocnici kvůli střevním potížím, a tak teď ve velkém dohání pracovní resty. Dokonce hrozí, že bude muset divadlu obětovat milované Vánoce.

Jen dva týdny zpátky, ležela osmaosmdesátiletá Jiřina Bohdalová na nemocničním lůžku kvůli náhlým zdravotním potížím. Kvůli nim si nemohla převzít cenu, nakonec se ale ukázalo, že nešlo o nic vážného. Legenda stříbrného plátna ještě pár dní poležela doma, nyní už je zase v jednom kole.

Pracovní povinnosti má především v Divadla Na Jezerce, kde kvůli jejím zdravotním problémům museli sáhnout do programu. Premiéru hry Gin Game, kde má hrát se slovenským kolegou Milanem Kňažkem, museli z 11. prosince přesunout až na 5. února 2020. Bohdalovou navíc čeká ještě spousta práce.

Oblíbená herečka dokonce připustila, že bude nastudování představení muset obětovat Vánoce. „Vezmu si scénář domů a celé Vánoce tomu věnuji. Pak diváci ode mne dostanou trošku opožděný vánoční dárek,“ slíbila dle webu sedmicka.tyden.cz.

I Bohdalová si totiž uvědomuje, co všechno ji na jevišti čeká. „Je to pro mne velmi těžká hra. Ono hrát karty, soustředí se na text můj a protihráče je velmi obtížné. Zvlášť v mém věku,“ konstatovala herečka.

Témata: Jiřina Bohdalová