Jak se daří malým dcerkám Karla Gotta (†80)? Mluvčí promluvila!

Charlotte Gottová na vyhlášení cen Český slavík 2016 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 13:40 | Aktualizováno: 10. prosince 2019 12:44

Karel Gott tu po sobě zanechal dvě nezletilé dcery, které ztrátu milovaného tatínka těžce nesly. Už za pár týdnů bez něj oslaví první Vánoce. Teď se objevily informace, jak se jim dva měsíce po smrti Mistra vede.

Po smrti Karla Gotta (†80) bylo jasné, že jeho nejbližší – tedy vdova Ivana a dvě mladší dcery – budou vystaveni nevídanému tlaku doslova ze všech stran. O manželku zpěváka si dělají starosti renomovaní psychiatři, ale obrovský nápor zažila i psychika obou dětí. Do toho všeho se navíc blíží první Vánoce bez milovaného manžela a tatínka.

Není pochyb, že navzdory ztrátě se život rodiny pomalu vrací do starých kolejí. Ostatně už koncem října rodinná mluvčí mezi řádky naznačila, že děvčata Charlotte a Nelly zase chodí do školy, když vyprávěla, jak se Ivana Gottová musela tajně plížit do domu, aby jim při baterce zabalila potřebné věci včetně vyučovacích pomůcek.

Už v polovině října navíc obě Gottovy mladší dcery sebraly odvahu zúčasnit se zádušní mše v pražské svatovítské katedrále, a to navzdory spekulacím, že se tohoto smutečního obřadu nezúčastní.

Jedna tuzemská redakce se teď ale rozhodla narovinu zeptat, jak se holčičkám daří. „Rodina zesnulého Karla Gotta drží smutek, proto zejména s ohledem k nezletilým dětem nebudu poskytovat žádné informace tohoto nejcitlivějšího charakteru,“ řekla mluvčí Aneta Stolzová webu šíp.cz.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott Ivana Gottová