Karel Šíp: Malér s Romy ve Všechnopárty!

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 13:03 | Aktualizováno: 5. prosince 2019 20:11

Karel Šíp patří k nejpopulárnějším osobnostem televizní obrazovky, to ale neznamená, že je nedotknutelný. Známý moderátor se o tom na vlastní kůži přesvědčil, když si ve své talk show Všechnopárty zavtipkoval na účet jedné konkrétní skupiny lidí.

Karel Šíp už s televizní obrazovkou srostl, však už se na ní objevoval za minulého režimu, kdy si rozhodně nemohl říkat, co se mu zlíbí. To ale zcela nemůže ani dnes, jelikož televizní vysílání podléhá zákonům, které hovoří jasně. I ostřílený bavič se proto čas od času dostane do problémů.

Oblíbený moderátor, jehož diváci mohou naladit každý týden v pátek večer, podle svých slov při práci myslí na to, že máme svobodu slova, a tak si může říkat, co chce. Minimálně jednou už se ale přesvědčil, že tak jednoduché to doopravdy není.

„Před časem jsem se dopustil nevinného vtípku, který jsem řekl na začátku Všechnopárty – a z toho byl opravdu malér,“ cituje Šípova slova pro Reflex server ahaonline.cz. „Řešili to na Radě České televize,“ prozradil moderátor.

Z koho si populární bavič udělal srandu? „Bylo to o tom, že si různé menšiny stěžují, že jsou málo v televizi, a já jsem na to použil vtip, že už se na tom pracuje, protože například pro romskou komunitu už je připraveno zlepšení: místo jednou týdně se bude pořad Na stopě vysílat tříkrát týdně,“ zavzpomínal Šíp, čím si zadělal na potíže.

Témata: Karel Šíp pořad Všechnopárty