Lucie Vondráčková: Kudla do zad od Plekance ve výjimečný den!

Tomáš Plekanec a jeho Lucie Šafářová a bývalka Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 11:50 | Aktualizováno: 5. prosince 2019 15:00

Lucie Vondráčková se po návratu do Česka prezentuje především jako milující matka dvou synů. Jeden z nich měl včera velký den, ale stalo se něco nečekaného. Tomáš Plekanec a Lucie Šafářové strhli pozornost na sebe.

Ačkoliv se jejich cesty před časem rozešly jiným směrem, Lucie Vondráčková kvůli dětem určitě nestojí o neshody s otcem svých synů Tomášem Plekancem, který už – na rozdíl od ní – zakládá novou rodinu s nastávající maminkou Lucií Šafářovou.

Bývalá tenistka se včera pár dní před porodem dojemně rozepsala o těhotenství, které se pomalu chýlí ke šťastnému konci. Přešťastný hokejista, který už se moc těší na holčičku, jako by v tu chvíli zapomněl, čím je ten den, tedy 4. prosinec, v jeho kalendáři výjimečný.

Podle serveru blesk.cz totiž na ten samý den připadají narozeniny Plekancova nejstaršího syna Matyáše, kterému je už 8 let. Příště by možná stálo za to zvážit lepší načasování velké a dojemné zpovědi, ve které svého partnera chválila za to, jak je trpělivý a láskyplný. Včera byl totiž v první řadě milujícím otcem malého oslavence.

Jaká slova vlastně tenistka hokejistovi adresovala? „Muži s námi v tomto období někdy musí být o to více trpělivý a láskplní… Já děkuji, že jednoho takového mám doma, který mi je oporou po celý ten čas!“ napsala na instagramu.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec