Vágner o pokračování ve StarDance: Doping, bez kterého už to nejde!

Jakub Vágner 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 13:20 | Aktualizováno: 4. prosince 2019 17:30

Když Jakub Vágner kývl na nabídku zúčastnit se StarDance, nejspíš netušil, jak tahle soutěž bolí. Navzdory zdravotním problémům se probojoval mezi nejlepší čtyři, ale co dál? Rybář prozradil, co je teď jeho povolený doping.

Celý minulý týden bojoval Jakub Vágner s velkými zdravotními potížemi, které ho limitovaly i během sobotního přímého přenosu, kdy se mu do očí draly slzy. Přesto slavil postup do dalšího kola StarDance, jejíž diváci se začali ptát, zdali to půjde dál. „Myslíte, že to Jakub v dalších týdnech po zdravotní stránce zvládne?“ zněl jeden z dotazů na sociální síti.

Populární televizní rybář už se k tomu vyjádřil v příspěvku, v němž se vracel i k dění uplynulého víkendu. „Rumba je asi nejtěžší tanec, který jsem si zatím mohl vyzkoušet. Je to neskutečné, ale díky Vám jsme v semifinále StarDance. Stále tomu s Míšou (Novákovou – pozn. red.) nemůžeme uvěřit,“ napsal na instagramu.

Vzápětí konečně zodpověděl klíčovou otázku. Bude ještě fyzicky schopen konkurovat zbylým třem párům? „Moc Vám děkujeme za krásnou podporu, která nám dává motivaci, a to hlavně ve chvílích, kdy už sílu dochází… Bez vás by to prostě nešlo,“ vzkázal fanouškům.

Boj o finále tedy Vágner vzdát nehodlá, musí se ale připravit na to, že to může být pořádná fuška. Semifinále letošní řady totiž slibuje několik novinek a pořádné drama. Rybář možná bude muset na parket hned třikrát.

Témata: Jakub Vágner