Lucie Vondráčková: Poprvé po 10 letech je VŠECHNO JINAK!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 10:55 | Aktualizováno: 4. prosince 2019 19:50

Už i na Lucii Vondráčkovou dolehl čas blížících se Vánoc, však už o uplynulém víkendu začal advent. Svátky pro ni budou letos oproti předchozím rokům výjimečné. Po letech v cizině bude jednou zase všechno jinak.

Lucie Vondráčková se těší na první Vánoce po návratu do Česka. Fanouškům už o uplynulém víkendu prozradila, co od ní najdou pod stromečkem, její děti a ostatní příbuzenstvo si ještě několik týdnů musí počkat. Rodina se ale evidentně sejde téměř celá pohromadě.

„Po skoro deseti letech znovu se svou rodinou. Se svými kluky, dědečkem, babičkou, bráchou, s prababičkami a se všemi nalezenými malíčky. Bude nás hodně,“ prozradila dvojnásobná maminka časopisu Story. Jen tatínka se její synové nejspíš nedočkají. Tomáš Plekanec se těší na první Vánoce ve třech s novorozenou dcerou a partnerkou Lucií Šafářovou.

To už ale oblíbená zpěvačka a herečka hodila za hlavu, i když to pro ni samozřejmě byla velká rána. „Musím říct, že se přece jen pár věcí od té doby, co jsem odjela z Česka, změnilo. Dřív jsem se na Vánoce těšila už od září. Dárky pořizovala v maximálním předstihu a skoro odpočítávala dny,“ přiznala se.

„Teď je to jinak. Žiju víc tady a teď. Nevím, jestli je to dobře nebo špatně, ale prostě si užívám každou hezkou hodinu, minutu, den. Už neumím koukat tak moc dopředu a brát věci jako samozřejmost,“ dodala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková