Kateřina Marie Fialová: Operace prsou!

Kateřina Marie Fialová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 9:22

Vycházející hvězdička televize Nova Kateřina Marie Fialová se nebojí provokovat. Před časem se svlékla pro pánský časopis a ukázala i velice intimní partie. Teď s nimi musela pod kudlu.

Kateřina Marie Fialová se letos zapsala do povědomí tuzemských televizních diváků účastí v show Tvoje tvář má známý hlas. Zpětně tak možná mnozí objevili její žhavé fotografie, které před rokem nafotila pro jeden pánský časopis. A rozhodně se neměla za co stydět.

Sama tehdy dávala najevo, že se svlékáním úplně problém neměla. „Mám prsa, mám zadek, mám boky, a tak jsem se nechala nafotit. Fotky nejsou vulgární, je to prostě jen poukazování na to, co žena má,“ nechala se tehdy slyšet dle webu blesk.cz.

Podle informací stejného serveru nyní přiznala, že absolvovala jistou operaci týkající se zmíněných partií. „Měla jsem zánět v prsou, a tak jsem musela na zákrok. Nebylo to nic vážného, ale stále mě to bolí, tak si pořád sahám na prsa, aniž by v tom byl nějaký záměr,“ svěřila se nová hvězda Ordinace.

Ve stejném seriálu hraje shodou okolností i Anička Slováčková, u které lékaři odhalili závažnější problém. Před několika týdny jí diagnostikovali zákeřnou rakovinu prsu, dcera slavných rodičů už podstupuje léčbu.

Témata: Kateřina Marie Fialová