Tajnůstkář Jaromír Jágr: RUPLO TO!

Jaromír Jágr 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. prosince 2019 13:03

Zatajování pravých příčin zranění hráčů je dnes v hokeji běžnou praxí, sedmačtyřicetiletý Jaromír Jágr je ovšem ještě ze staré školy. Hokejová legenda narovinu prozradila, co se jí v pátek přihodilo a jaké jsou vyhlídky na návrat na led.

Jaromír Jágr se v posledních dnech přesvědčuje, že otřepané heslo o tom, že věk je jenom číslo, má k pravdě daleko. Když se někdo v 47 letech poměřuje i s téměř o tři desetiletí mladšími sportovci, nemusí to dobře dopadnout. Ostatně sám si už v polovině listopadu stěžoval, že ho tělo začíná zlobit. To přitom ještě netušil, co nastane.

Jak už vás stars24.cz informoval, v pátek se legendárnímu hokejistovi nekontrolovaně rozjely nohy po souboji s jedním ze sparťanů. Jágr upadl na led a s bolestí ve tváři odjel na střídačku. Ještě jednou to na pár vteřin zkusil, ale brzy to vzdal. O víkendu tak přišel o vzájemný souboj s kamarádem Tomášem Plekancem.

Jágr byl ohledně zranění poměrně tajemný, nakonec se o něm ale rozpovídal. „Něco mi tam ruplo,“ přiznal pro server isport.blesk.cz. Zprvu se mluvilo o problému s třísly, podle jeho vlastního odhadu jde o něco jiného. „Nevím, co to je a ani jak dlouho bude trvat léčení,“ smutně dodal Jágr.

Olympijský vítěz si zatím sám naordinoval klid a má v plánu vyrazit za vyhlášeným specialistou Pavlem Kolářem. Jako týmový hráč a především majitel bere svou absenci sportovně. „Já hlavně musím řešit i ostatní věci, takže o mě v prvé řadě nejde,“ vzkázal.

Témata: Jaromír Jágr