Gabriela Koukalová: Po konci ve StarDance totální rezignace!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. prosince 2019 11:49

Gabriela Koukalová je zatím poslední vyřazenou účastnicí StarDance, ačkoliv diváci jsou vesměs toho názoru, že v soutěži skončila nezaslouženě. Biatlonistka jim ale za pravdu nedala. Končit mimo stupně vítězů přitom není zvyklá.

Vlna odporu se zvedla poté, co byla o uplynulém víkendu vyřazena ze StarDance Gabriela Koukalová. Fanoušci nemohli překousnout, že jedna z favoritek soutěže končí mimo stupně vítězů. Leckdo by čekal, že jako vyhlášená bojovnice protřelá ze světa sportu bude zklamaná. Místo toho ale přišla totální rezignace.

„Když nám nepřišly hlasy, tak jdeme holt ze hry,“ suše podotkla v rozhovoru na facebookovém profilu StarDance s tím, že všechno je jak má být. „Určitě to bylo spravedlivé,“ komentovala biatlonistka svůj konec v soutěži.

Sama se domnívá, že s tanečním partnerem Martinem Prágrem dosáhli pomyslného limitu. „Nemyslím si, že jsme měli na víc. Už teď jsme trávili ve zkušebně dvanáct hodin denně. Více jsem ze sebe dostat nemohla,“ konstatovala olympijská medailistka. Progres na sobě ale podle vlastních slov pozorovala.

Na závěr připustila, že podruhé by si účast v taneční show možná rozmyslela. „Zpětně si říkám, že jsem pyšná, jak jsem to zvládla. Kdybych předem věděla, do čeho jdu, možná bych se déle rozmýšlela,“ dodala Koukalová. 

Témata: Gabriela Soukalová StarDance