StarDance: REVOLUCE před branami finále!

Porotci StarDance Zdeněk Chlopčík, Jan Tománek a Richard Genzer 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. prosince 2019 10:35

StarDance čeká před branami finále revoluce, televizní diváci se mohou těšit na něco, co v uplynulých devíti řadách ještě neviděli. Prsty v tom bude mít i čtyřčlenná porota. Co nás tedy o víkendu čeká?

Letošní StarDance míří do finále. O uplynulém víkendu musela k nelibosti diváků z kola ven biatlonistka Gabriela Koukalová, ještě jeden pár však musí vypadnout před branami závěrečného kola, v němž se rozhodne o králi či královně tanečního parketu. Ještě je však třeba se popasovat s jednou zajímavou novinkou.

Zajímavě se do boje o nadcházející sobotě zapojí porota. Její členové Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Jan Tománek a Richard Genzer se dle informací webu ahaonline.cz promění v mentory tanečních párů. Tance, které po konzultaci vzniknou, ale porota hodnotit nebude.

Produkce populární taneční show zatím úzkostlivě tají, které páry jednotliví porotci vyfasovali. Mezi samotnými soutěžícími se však s touto eventualitou již počítá. „Budeme stoprocentně tancovat paso doble, slowfox a možná i třetí tanec, ale to zatím nevíme,“ prozradil serveru Jakub Vágner.

Podle rybáře by případný třetí tanec přišel na řadu v rozstřelu „kdo s koho“, který je další novinkou. Při něm bude zcela záviset na divácích, kdo se do finále nepodívá. Fanoušci StarDance se tedy mají na co těšit.

Témata: StarDance