Karel Gott (†80) se toho naštěstí nedožil: Rodina v rozkladu!

Karel Gott s ženou Ivanou 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. prosince 2019 8:23 | Aktualizováno: 3. prosince 2019 16:20

Od smrti Karla Gotta uplynuly teprve dva měsíce a u našich sousedů na Slovensku už řeší, že se jeho rodina rozkládá zevnitř. Je prý jedině dobře, že se toho legendární zpěvák nedožil. Co se tedy vlastně děje?

Po smrti Karla Gotta (†80) nastaly krušné časy pro řadu jeho blízkých. Jednoduché to nemá jeho manželka Ivana, úplně všechno se pak sesypalo na hlavu především jeho nejstarší dceři. Dominika Gottová si jen dva měsíce po tatínkově smrti podala žádost o rozvod s finským muzikantem Timem Tolkkim.

Do něj se před lety bezhlavě zamilovala a opustila vše, co měla ráda. Láska jí to měla vynahradit. Zpočátku jim to i klapalo. Jedinou vadou na kráse byl dle webu casprezeny.sk fakt, že Dominika svému otci neprozradila, že se za Tima provdala. To ještě Karel Gott ani netušil, co se teprve semele.

Jeho nejstarší dcera musela nejprve začít řešit manželovy psychické potíže, v posledních týdnech už jim ale všechny potíže přerostly přes hlavu a Dominice došla trpělivost. Divit se tomu nikdo nemůže. Timo ji měl být nevěrný, okrást ji o rodinné stříbro a ještě zapomenout zaplatit nájem, takže teď oba přijdou o střechu nad hlavou.

Karel Gott by jistě nebyl nadšený z toho, že je rodina v rozkladu. Otázkou je, zdali Dominice bude po jeho smrti někdo ochotný pomoct. Podle všeho s ní totiž prakticky nikdo z příbuzných nekomunikuje.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová Timo Tolkki