Kopřivová je z Floridy zpátky doma: Bolestivý střet s realitou!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. prosince 2019 13:45

Veronika Kopřivová se vrátila z prosluněné Floridy do mrazivého Česka a hned zažila bolestivý střet s realitou. Chladné počasí ji přitom nepřekvapilo. Na co si tedy blonďatá modelka postěžovala?

Poslední týdny strávila Veronika Kopřivová na jihovýchodě USA, kde dříve žila s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem. Tentokrát si s sebou přibalila svého současného přítele Miroslava Dubovického. Byla to romantika, které ale nemohla trvat navěky. O uplynulém víkendu se oba vrátili domů.

„Zpátky v Praze. Tak ‚hurá‛, už jsem zase zpět! Návrat do reality hroznej,“ nezněla po přistání v hlavním městě zrovna nadšeně. Na rozdíl v počasí mezi Českem a prosluněnou Floridou si přitom ani nestěžovala. „A nemyslím ten teplotní rozdíl 25 °C,“ napsala narovinu.

Nejvíc ji trápí fakt, že následující týdny stráví doma, a to především pracovně. „Tohle byl letos nejspíš poslední trip, takže už se těším na leden,“ přiznala sympatická modelka, která nezapomněla fanouškům připomenout slevovou akci svého obchodu s módou, aby měla za co nakoupit dárky pod stromeček.

Právě Vánoce jsou evidentně jedinou věcí, kterou si v prosinci užije. „Jediné, na co se těším tenhle měsíc, jsou pohádky, bramborovej salát, vosí hnízda a čtyři dny volna,“ dodala Kopřivová.

Témata: Veronika Kopřivová