Gottová nemá střechu nad hlavou? Rozvod ani nebyl potřeba!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. prosince 2019 11:13

Osobní problémy Dominiky Gottové jsou čím dál horší. Žádost o rozvod, krádeže, nevěra… To ale pořád není všechno. Nejstarší dcera legendárního zpěváka nejspíš přijde o střechu nad hlavou. Na vině je opět její manžel Timo.

Dominice Gottové došla trpělivost s finským manželem Timem Tolkkim a rozhodla se podat žádost o rozvod. Každých 24 hodin se objeví další důvod, který ji k tomu naprosto opravňuje. Nejnověji se nejstarší dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) rozpovídala o tom, jak náhodou přišla na to, že jim hrozí, že přijdou o střechu nad hlavou.

„Přerovnávala jsem noviny a našla jsem mezi nimi dopis, že Timo půl roku neplatil nájem a že pokud ho neuhradíme, budeme vystěhováni,“ prozradila serveru blesk.cz s tím, že teď vůbec neví, co má dělat. Vzhledem k rodinným vztahům, na které si před časem postěžovala, se ani nemá na koho obrátit.

Kolik už s hudebníkem na nájmu dluží? „Ten dluh dělá v přepočtu na české koruny okolo 200 tisíc korun,“ potvrdila Dominika. Kam zmizely peníze, které Tolkki vydělal prodejem cenností, není jasné. Jeho šokovaná žena totiž zjistila, že rozprodal část jejích věcí, včetně cenného rodinného stříbra.

V současnosti tak nabírá reálné obrysy možnost, že se Gottová vrátí domů do Česka. Tato varianta je opravdu ve hře, ale zatím není tou preferovanou. „Mám tady dobrou práci a nechce se mi ji opouštět. Ale vůbec nevím, jak to s bydlením vyřešit, takže všechny varianty jsou na stole,“ dodala Mistrova dcera.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki