Lucie Šafářová: První Vánoce s dcerou musí být perfektní!

Lucie Šafářová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 21:19

Lucie Šafářová se připravuje na první Vánoce ve třech, pod stromeček si totiž nadělí dceru, kterou čeká s hokejistou Tomášem Plekancem. Ačkoliv je těhotná, stejně se pustila do pečení cukroví.

Začal advent, což znamená jediné – pomalu se blíží Vánoce. Pro Lucii Šafářovou to letos budou první svátky ve třech. Ještě před Štědrým dnem by totiž měla přivést na svět holčičku, kterou čeká s hokejistou Tomášem Plekancem. Evidentně si přitom přeje, aby si malá pamatovala už první Vánoce.

Přípravy se proto rozhodla nepodcenit, přestože je v pokročilém stádiu těhotenství. Domů si pozvala pomocnici a dala se do pečení cukroví. Na štědrovečerní tabuli tak nebudou chybět kokosky, vanilkové rohlíčky nebo linecké.

„Teda vám to jde, paní pekařko,“ komentuje nastávající maminka výkon své pomocnice na záběrech, které zveřejnila na svém instagramovém profilu. Fanoušky pak poprosila o hlasování v anketě o nejoblíbenější druh cukroví.

Na společně strávené svátky s tenistkou se bezpochyby těší i Plekanec. Ten se podílí spíš na přípravách útulného prostředí pro dcerku. V uplynulých dnech jí mimo jiné složil kolébku.

Témata: Lucie Šafářová