StarDance: Po vyřazení Koukalové se stalo něco neuvěřitelného!

Gabriela Koukalová a Martin Prágr

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. prosince 2019 14:58 | Aktualizováno: 4. prosince 2019 22:26

Sportovkyně Gabriela Koukalová byla jednou z nejvýraznějších a nejvíce odsuzovaných tváří letošního ročníku StarDance. Poté, co včera soutěž opustila, se ale stalo něco neuvěřitelného. Ačkoliv ji dříve lidé dávali silně najevo své nesympatie, nyní úplně otočili.

"Skutečně jste na tom tam špatně, že musíte zvát profesionální blbku Koukalovou? Něco takového bych čekal u komerčních stanic, které razí heslo "je to blbé, to se bude líbit." "Jen mě udivuje, že už nejezdí, protože je na tom zdravotně špatně ..ale tancovat může?" "Ta už neví, kam se nacpat. Došly prachy?" 

Tyto a podobné komentáře zaplavily internet poté, co Česká televize ohlásila, že Koukalová bude jednou z tanečnic letošního ročníku StarDance. Část veřejnosti otevřeně dávala najevo, co si o sportovkyni myslí, a pro ostrá slova lidé mnohdy nešli daleko.

Poté, co Koukalová včera vypadla, se ale situace otočila o 180 stupňů. Lidé, i ti, kteří ji dříve nemuseli, se jí zastali. A někteří dokonce tvrdí, že měla v soutěži zůstat!

"Tentokrát je vyřazení nespravedlivé. I když jsem před soutěží Gábinu nemusela, mile mě překvapila. Škoda že vypadla, nebyla dnes nejhorší," napsala například jedna z divaček.

"Asi je Gabča trnem v oku hodně lidem...ale tedy rozhodně tancuje lépe než Jakub a hlavně Kovy," uvedla další. "Velmi nespravedlivé a mohou za vypadnutí poděkovat i často neobjektivní porotě, která to dost přehání s hodnocením Rumla a Khek," přidala se jiná.

"Nechápu. Nejslabší tanečník Kovy pokračuje. Holt tohle není soutěž o tanci. Gabinka úžasná," uvedla další divačka. "Je mě líto, že vypadli zrovna oni dva, dnes rozhodně nebyli slabí. Za mě byla v top trojce společně s Matoušem a Verunkou a jejich tanečníky. Nechápu ty negativní reakce napříč sociálními sítěmi od začátku letošního ročníku směrem ke Gábince.... škoda,ale ta děkovná řeč byla skvělá," napsala další.

Témata: StarDance Gabriela Soukalová