Donutil a spol. se diví: Seriál Dáma a Král zmizel z TV!

Miroslav Donutil 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 13:31 | Aktualizováno: 2. prosince 2019 22:05

Televizní diváci přišli v těchto dnech o jeden ze svých oblíbených seriálů. Kriminikálka Dáma a Král, v němž září mimo jiné Miroslav Donutil, zničehonic zmizel z obrazovek. Co vzkázala televize rozzlobeným divákům?

Blíží se Vánoce a tuzemské televizní stanice logicky upravují program, např. zařazují více pohádek. Co udělala Nova s populárním kriminálním seriálem, který sleduje zhruba milion diváků, ale nikdo nechápe. Rozhořčení diváci už se ozývají na sociálních sítích a diví se i herci.

Vedení televize se zničehonic rozhodla na poslední chvíli stáhnout poslední tři díly probíhající řady. „Rozhodli jsme se přistoupit k programové změně a nabídnout divákovi v předvánočním čase oblíbené české filmy,“ vysvětlila ahaonline.cz programová ředitelka stanice Alex Ruzek.

Srozuměni s tím evidentně nebyli ani herci, kteří v seriálu hrají. „Co mám na to říct? To je spíš otázka na programovou ředitelku Novy,“ odkázal zmíněný web na patřičná místa Miroslav Donutil. Jeho kolegové rozhodnutí respektují.

Diváci ale o poslední díly nepřijdou. „Do programového schématu je brzy opět zařadíme, diváci o ně určitě nepřijdou. Přesný termín včas oznámíme,“ vzkázala programová ředitelka.

Témata: Miroslav Donutil TV Nova