Anička Slováčková bojuje s nemocí: Je mi tak nějak smutno!

Anna Slováčková a Milan Peroutka 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 11:29

Anička Slováčková se i během boje se zákeřnou nemocí, kterou jí lékaři daignostikovali před několika týdny, snaží být pozitivní. Teď ale na sociální síti přiznala, že je jí tak nějak smutno. Proč?

Anička Slováčková už několik týdnů bojuje s rakovinou prsu a zažívá lepší i horší dny. Před pár dny vyděsil fanoušky její otec Felix Slováček, když tvrdil, že je na tom dcera špatně. Zas tak zlé to ale nejspíš nebude. Dcera slavných rodičů totiž nadále má sílu a vůli pracovat.

Na sociální síti se pochlubila tím, že zvládá koncerty po celé republice. „Tak už máme za sebou první půlku turné. Byli jste se podívat ve Zlíně, v Hradci Králové, nebo v Olomouci?“ ptala se na instagramu fanoušků.

„I minulý rok jsme projeli kus ČR a tak je mi tak nějak divně smutno, že to celé končí. Ale jak se říká: musí něco skončit, aby přišlo něco dalšího!“ vzkázala hned vzápětí populární zpěvačka a herečka.

Slováčková zároveň zveřejnila fotku s jedním z nejlepších přátel, který je jí velkou oporou v boji se zákeřnou nemocí. „A díky Milanu Peroutkovi, že jsme to spolu celý tak hezky zvládli a mám na co vzpomínat!“ dodala na závěr.

Témata: Anna Slováčková Milan Peroutka (zpěvák)