Gabriela Koukalová se loučí se StarDance: Vzkaz od srdce pro manžela!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 9:01

Gabriela Koukalová včera nečekaně skončila ve StarDance, jedna z favoritek to nakonec nedotáhla ani na stupně vítězů. Po vyřazení adresovala manželovi vzkaz od srdce. Během soutěže si totiž její muž Petr moc zábavy neužil.

Ve StarDance se včera poprvé tančilo dvakrát. Osudným se to překvapivě stalo pro biatlonistku Gabrielu Koukalovou, která patřila k favoritům soutěže, a jejího tanečního partnera Martina Prágra. Ti k sobě měli v uplynulých týdnech podezřele blízko a dostali se kvůli tomu pod tlak.

Není proto divu, že se biatlonistka k celé záležitosti vrátila v dojemné děkovné řeči poté, co jí Marek Eben a Tereza Kostková oznámili, že končí. Pocity po vyřazení byly zvláštní. „Spousta lidí se tady tváří, jako bychom byli na pohřbu. Ale takový je život. Měli byste se těšit, prostě každá kulka netrefí,“ prohlásila olympionička.

„Děkuju určitě úplně nejvíc ze srdce svému manželovi, který přestože nechodil na přenosy, což spoustě lidem bylo trnem v oku, tak pro mě byl oporou. Podporoval mě ve všem, co jsem dělala, v tom, že jsem nebyla de facto skoro pět měsíců doma, takže Petře, děkuju ti,“ vzkázala Koukalová prostřednictvím televizních kamer.

Biatlonistka poděkovala také tanečnímu partnerovi, rodičům i čtyřčlenné porotě, zapomenout nemohla ani ostatní účastníky StarDance. Nikdy prý nebyla v podobném kolektivu, kde si všichni sedli. Vítězem se bohužel může stát jen jeden pár.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance