Bílá mění barvu: Zpěvačka překvapila fanoušky nečekanou změnou!

Lucie Bílá 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 20:12 | Aktualizováno: 2. prosince 2019 22:05

Lucie Bílá v posledních letech vizáž moc nemění, i fanoušci jsou na to zvyklí. Proto je Slavice překvapila, když se při pohledu do šatníku udělala nečekanou změnu. Co si oblíbená zpěvačka oblékla?

Fanouškům a především fanynkám Lucie Bílé většinou neunikne jakákoliv změna vizáže, která u oblíbené Slavice. Takhle se třeba spustila vlna spekulací o možné svatbě s jejím partnerem Radkem Filipim. Lidé si totiž všimli nového prstýnku na její ruce.

Módní trendy, co se oblečení týká, se však populární zpěvačce moc stanovovat nedaří, jelikož je ve výběru oděvů poměrně konzervativní. Čas od času se ale jí podaří z každodenní šedi vystoupit a příznivce příjemně překvapit. Povedlo se to třeba právě dnes.

Namísto tradiční černé barvy totiž Bílá oblékla o něco veselejší zelenou a nezapomněla to na sociální síti okomentovat. „Najít v mém šatníku jinou barvu než černou je celkem fuška, ale fakt se snažím,“ svěřila se.

Fanynky její odvahu náležitě ocenily. „I zelená vám sluší,“ napsala třeba jedna z nich. Další přiznali, že to mají s šatníkem dost podobné. „S tím černým oblečením jako bych to říkala já. Miluju černou barvu a nejlépe se v ní cítím,“ vzkázala zpěvačce jiná diskutující. Bílá s tím nejspíš v duchu souhlasila.

Témata: Lucie Bílá