Daniel Nekonečný (†52): Na Nový rok kvůli němu nachystali překvapení!

Daniel Nekonečný 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 19:31

Na Nový rok si možná mnozí lidé vzpomenou i na ty, kteří nás v tomto roce opustili. Patří mezi ně i výstřední zpěvák Daniel Nekonečný, který náhle zemřel koncem března. Jaké překvapení se v souvislosti s ním chystá?

Je to už osm měsíců, co tento svět náhle a nečekaně opustil Daniel Nekonečný (†52). Koncem března jej objevili bez známek života ve vile v pražských Řeporyjích, kde je starostou Pavel Novotný. Právě on tehdy jako jeden z prvních o úmrtí výstředního šoumena informoval.

Bývalý bulvární novinář a nynější komunální politik prozradil, že na Nový rok chce poměrně speciálně uctít památku zesnulého zpěváka. „Dal jsem do letošního PFka úřadu městské části citát od našeho letos zesnulého občana Dana Konečného,“ prozradil na sociální síti. Někteří ho sice opravovali, ale hudebník měl opravdu v občance napsáno Konečný.

Jeho nejbližší taková pocta určitě těší, ještě větší radost by však měli, kdyby nemuseli řešit další smutnou zprávu. Dcera Nekonečného dlouholeté přítelkyně Zuzany Kardové měla totiž vážnou nehodu, po které leží v nemocnici s vážními zraněními.

Na co vlastně Nekonečný umřel? Jeho blízcí potvrdili, že na základě provedené pitvy bylo zjištěno, že zpěvák zemřel už tři dny před objevením bezvládného těla. Příčinou náhlé smrti byl neléčený zvýšený krevní tlak, následný infarkt a otok srdce a mozku.

Témata: Daniel Nekonečný Pavel Novotný