Ivana Gottová zuří: Tajemství Karla Gotta (†80) prozrazeno!

Gottová, Ivana 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 16:19 | Aktualizováno: 2. prosince 2019 22:05

Ivana Gottová se po smrti manžela snaží mít všechno pod palcem, především jí záleží na udržování piety. Nejvíc lezou vdově na nervy lidé, kteří se chtějí na Karlu Gottovi přiživit. Co jí rozzuřilo naposledy?

Ivana Gottová to po smrti Karla Gotta (†80) nemá vůbec jednoduché. V posledních dnech na ní kvůli zrušenému koncertu v Bratislavě mají vztek fanoušci Mistra, ona sama si prý vylévá zlost na jiných lidech. Naznačují to alespoň zdroje jednoho tuzemského webu.

Podle serveru sedmička.tyden.cz se vdově zprotivil člověk, který se rozpovídal o Gottově privátní oslavě 80. narozenin v jedné vyhlášené pražské restauraci za účasti Dagmar Havlové, Oldřicha Kaisera nebo Jiřího Lábuse, o které vás už stars24.cz před časem informoval.

Majitel tohoto podniku médiím mimo jiné prozradil, co si Gott a spol. objednali k jídlu, především se ale chlubil tím, že právě jeho restauraci si Slavík vybral pro soukromé rozloučení s kamarády. Pro propagaci značky mu to určitě posloužilo dobře. To se ale Ivaně Gottové moc nelíbilo.

Skrytá reklama se dle uvedeného webu vdově nelíbila a polykala to prý jako velmi hořkou pilulku. Ani ona zkrátka není schopná uhlídat vše, ačkoliv se o to snaží, o čemž svědčí to, že zasáhla v případě koncertu na Slovensku.

Témata: Ivana Gottová