Ewa Farna nevěří svým očím: Tohle se může stát i ve vaší rodině!

Ewa Farna 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 14:27

Ewa Farna je známá tím, že jí zajímá společenské dění v Česku. V posledních dnech proto zaznamenala jednu velkou kauzu týkající se důchodců. Rozhodla se tedy apelovat na fanoušky, aby si dávali pozor.

Ewa Farna se letos stala maminkou malého Artura a tak ví, že až zestárne, bude o ní bezpochyby dobře postaráno. V posledních dnech se ale ukázalo, že ne každý má takovou jistotu, že má na stará kolena tu nejlepší péči. Jeden tuzemský zpravodajský web přinesl reportáž ze zařízení, kde se důchodcům chovali opravdu nestydatým způsobem.

Populární zpěvačku to velice zasáhlo, a tak se o celé věci rozhodla referovat na sociální síti, kde ji sleduje téměř půl milionu lidí. „Jsem v šoku, co se děje, jak se lidé dokážou chovat k jiným, bezbranným lidem,“ neskrývala překvapení.

„Ti starší lidé dali někomu život, celý život pracovali, normálně s námi fungují ve společnosti, a někdo je schopen se k nim pak takhle chovat ve chvíli, kdy mají důstojně dožít svůj život?“ nechápe Farna, která nezapomněla poděkovat autorům reportáže.

Závěrem se pak obrátila na všechny své fanoušky, aby se porozhlédli po podobných problémech kolem sebe. „Chtěla bych vás poprosit, jestli někoho takového znáte nebo sami někoho máte v domově seniorů, ujistěte se, že je o něj dobře postaráno, že je vaše rodina v dobrých rukách,“ vzkázala zpěvačka.

Témata: Ewa Farna