Nezadaná Lucie Vondráčková prozradila tajemství! Co bude pod stromečkem?

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 11:11

Lucie Vondráčková prožije druhé Vánoce v řadě jen sama s dětmi, o to větší je touha sdílet zážitky s fanoušky. Populární zpěvačka a herečka prozradila, co bude pod stromečkem. Bude to snad konečně nová láska?

Lucie Vondráčková se chystá na další Vánoce o samotě. Ačkoliv se kolem ní během uplynulých měsíců motalo hned několik chlapů, ona zatím o každodenní pánskou společnost nestojí. Fanouškům ale už s téměř měsíčním předstihem prozradila, co letos bude pod stromečkem.

Na sociální síti totiž napsala něčem, co bylo dosud tajemstvím. „Chystáme pro vás vánoční dárky… Už brzy,“ vzkázala oblíbená zpěvačka a připojila fotografii vánočního balíčku. Jeho součástí je cédéčko, plakát s osobním věnováním, kalendář a zpěvník.

Lucčini příznivci se samozřejmě hned začali pídit po tom, jak balíček seženou. Jednu z fanynek zajímalo, kde a za kolik ho koupí. „Brzy se vše dozvíte na fanstránkách a tady u mě bude samozřejmě soutěž,“ odpověděla Vondráčková.

Někteří fanoušci ale rovnou deklarovali, že o balíček nestojí. Bohatě jim totiž stačí něco jiného. „Lucko, nejhezčím dárkem je pozitivní energie, která z Tebe vyzařuje,“ napsal upřímně Paul. Dvojnásobnou maminku tím bezpochyby potěšil.

Témata: Lucie Vondráčková