Bizarní trojka u Prachařové: S otci dětí Jakubem a Mirkem!

Jakub a Agáta Prachařovi 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 8:59

Agáta Prachařová se chystá na rozvod s manželem Jakubem, jako rodiče společné dcery ale musejí vycházet i nadále. To samé platí v případě jejího syna a jeho otce Mirka Dopity. Na Vánoce tak dojde k zajímavému setkání.

Agáta Prachařová, jak už vás stars24.cz informoval, má poměrně bizarní plán týkající se letošních Vánoc, které se nezadržitelně blíží. Ačkoliv je po rozchodu s manželem Jakubem sama, svátky o samotě trávit nechce. Pozvala si proto domů hned dva mužské.

„Dvacátého třetího prosince dělám společný Štědrý den pro tatínky. Myslím si, že se kluci neznají, tak ať se poznají. Podle mě je to důležité. Je to jenom pro ty děti, aby viděly, že se máma dokáže bavit s tátou,“ prozradila serveru blesk.cz s tím dodatkem, že Jakub s sebou rozhodně nebude moci vzít svou novou partnerku Denisu Dvořákovou.

Prachař i otec Kryšpína Mirek Dopita se pod stromečkem dočkají dárků, i když sama Agáta jim nic dávat nebude. „. „Vánoční dárek už ode mě oba dostali - dítě. Ale ještě něco s dětmi pro ně vyrobíme, aby taky něco měli pod stromečkem,“ vysvětlila dvojnásobná maminka.

Vztahy s oběma otci dětí jsou momentálně v normálu. „Fungujeme spolu normálně, hlavně okolo dcery, kterou si Kuba, když nepracuje, bere. Mirek tady nežije, takže Kryšpína vidí míň. Ale přiletí na Vánoce a bude tady celý leden, tak to budou spolu,“ dodala Prachařová.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Miroslav Dopita