Gottová myslí na nejhorší: ROZVOD a SEBEVRAŽDA?!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 8:29 | Aktualizováno: 30. listopadu 2019 10:43

Dominika Gottová učinila tento týden zásadní rozhodnutí, chce se rozvést se svým finským manželem Timem, který mimo jiné trpí psychickými problémy. Proto se teď mluví dokonce o myšlenkách na sebevraždu.

Jak už vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová zažádá o rozvod se svým finským manželem Timem Tolkkim. Tato zpráva vzbudila rozruch nejen v Česku, ale i u našich sousedů na Slovensku, kteří se momentální situaci nejstarší dcery zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) rozhodli do detailu rozebrat.

Podle webu casprezeny.pluska.sk se k takovému řešení schylovalo od návratu Dominiky ze zádušní mše do Finska. Tehdy totiž přiznala, že uvažuje o rozvodu a trvalém návratu do Česka.

Návrat domů je ve hře i tentokrát. Dle zmíněného serveru by v takovém případě hrozilo, že by Dominiku musela finančně i jinak podporovat vdova Ivana Gottová, což by jí asi zrovna dvakrát netěšilo. Mistrova dcera ale musí nejprve vyřešit problémy s manželem, které jsou podle všeho dost vážné. Mluví se dokonce o myšlenkách na sebevraždu.

„Její muž se v důsledku svojí choroby nedokáže postarat o rodinu, a jak řekla Dominika, naštěstí aspoň nemají děti. Dominika dokonce prozradila, že už několik roků spolu intimně nežijí. Timo teď navíc, zřejmě poté, co se Dominika rozhodla, že se s ním rozvede, začal vyhrožovat sebevraždou,“ tvrdí web casprezeny.pluska.sk.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki