Emanuele Ridi zná diagnózu: Jaká vážná nemoc ho trápí?

Emanuel Ridi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. listopadu 2019 10:00

Kuchař Emanuele Ridi neprožívá zrovna nejlepší období. Po nedávném rozchodu ho začaly trápit vážné zdravotní potíže, dlouho se ale nevědělo, o co přesně jde. Naštěstí už lékaři nemoci přišli na kloub a vše se pomalu začíná obracet k lepšímu.

Jak už vás stars24.cz informoval, Emanuele Ridi řešil po rozchodu s Lucií Hunčárovou další velké problémy, tentokrát zdravotního charakteru. Tehdy na konci září mluvil o potížích se žaludkem, játry a střevy, které ho dohnaly až do nemocnice. O dva měsíce později už mají lékaři jasno o tom, co mu je.

Diagnóza zní jasně. „Měl jsem mononukleózu, proto jsem tak zhubnul,“ prozradil Ital serveru super.cz. Pro muže, který se živí vařením, je léčba této nemoci docela za trest. „Mám dietu, nesmím ani víno,“ přiznal.

Oblíbený televizní kuchař ale ví, že musí lékaře poslouchat. „Lepší se to, ale pomalu. Postupně mi lékaři kontrolují krev a snad to bude v pořádku. Ještě pár měsíců a bude to dobrý,“ věří Emanuele, který už by rád byl zase ve formě.

Ital z kuchyně původně viděl příčinu potíží i ve stresu souvisejícím s koncem vztahu s tanečnicí ze StarDance. Podle nejnovějších informací už si ale za Hunčárovou našel náhradu. „Něco je, uvidí se. Začíná to, postupně se bude vidět,“ řekl Ridi zmíněnému serveru.

Témata: Emanuel Ridi