Jitka Čvančarová: Novým účesem VŠECHNY PŘEKVAPILA!

Jitka Čvančarová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. listopadu 2019 8:48 | Aktualizováno: 29. listopadu 2019 22:27

Jitka Čvančarová si na změny vizáže moc netrpí, proto všichni nevěřícně zírali na nový účes, kterým se tento týden pochlubila na sociální síti. Po chvíli ale vyšlo najevo, jak je to s jejími vlasy doopravdy.

K Jitce Čvančarové neodmyslitelně patří dlouhé tmavé vlasy. Byl to velký nezvyk, když jí televizní diváci museli sledovat v mimořádně úspěšném seriálu Most! s blond melíry. Když se ale včera zčistajasna pochlubila novým účesem na sociální síti, všechny tím perfektně překvapila.

Sympatická herečka totiž zveřejnila fotografii s červenými vlasy. „A maminku panenky pro unicef samozřejmě doladil do podoby Michal Zapoměl (kadeřník – pozn. red.)… tak co, ladíme?“ ptala se na svém instagramovém profilu.

Svým příznivcům se evidentně trefila do vkusu. „Wau, rusovláska,“ píše jedna z fanynek. „Ohnivá červená, sluší Vám,“ přidala se další. „Úplně božííí barva… Jste v ní neskutečně sexy dračice… Moc Vám to sluší,“ dodala jistá Eva.

Pro tyto fanoušky tak bude jistě zklamáním, že nejde o trvalou změnu. Za novou vizáží totiž nejsou hodiny strávené v kadeřnictví, ve skutečnosti šlo pouze o paruku. Příště tedy uvidíme zase tu stejnou Jitku Čvančarovou jako vždycky.

Témata: Jitka Čvančarová