Dominika Gottová praštila do stolu: ROZVOD!

Dominika Gottová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. listopadu 2019 8:23 | Aktualizováno: 29. listopadu 2019 22:27

Dominika Gottová učinila v těchto dnech zásadní rozhodnutí týkající se osobního života. S finským manželem Timem jí došla veškerá trpělivost, a tak se rozhodla pro nejradikálnější řešení.

Po ztrátě milovaného tatínka Karla Gotta (†80), který počátkem října podlehl rakovině, přijde i o manžela. Dominika Gottová prý rázně praštila do stolu a rozhodla se pro rozvod se svým finským manželem Timem Tolkkim, který jí v posledních měsících moc velkou oporou opravdu nebyl.

Podle informací serveru blesk.cz se Mistrova nejstarší dcera po 19 letech manželství podá žádost o rozvod, protože jejich jednou slepovaný vztah už zkrátka nefunguje. Manželé si totiž v roce 2015 už jednou krizí prošli. „Když se nad tím zamyslím, musím přiznat, že jsem udělala obrovskou chybu,“ komentovala nyní Dominika pro zmíněný web to, že se tehdy k manželovi vrátila.

Pomyslnou poslední kapkou mohly být Timovy nároky týkající se dědictví po zesnulém Karlu Gottovi. Finský hudebník se totiž nechal slyšet, že budou s Dominikou chtít miliony eur, nebo vilu na Bertramce. Slavíkova dcera to za něj pak musela žehlit.

Otázkou je, kde teď Dominika složí hlavu. Ve Finsku si sice před časem našla práci, v době minulé krize ale utekla zpátky domů do Česka. Tady jí však momentálně chybí jakékoliv potřebné zázemí.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki