Agáta Prachařová: Návrh smíru s Jakubem a „jeho“ Denisou!

Jakub a Agáta Prachařovi

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. listopadu 2019 16:58

Agáta Prachařová už se smířila s rozpadem manželství i faktem, že si její muž našel novou známost. Jakubovi a „jeho“ Denise dokonce navrhuje smír a vzájemné setkání nad šálkem kávy. Jak to dopadne?

Agáta Prachařová před pár dny prozradila, že s manželem Jakubem Prachařem na rozvod nijak a papíry půjdou podat až po Novém roce. Leckoho možná překvapí, že ani herec a moderátor na rozvod nespěchá, když už má novou známost – elitní topmodelku Denisu Dvořákovou.

Tato vyhlášená kráska zprvu Prachařově stále ještě právoplatné manželce zrovna nepadla do oka. „Jakub je stále můj manžel a otec dětí. Slečna by na to měla brát zřetel a možná se porozhlédnout po někom bez rodiny,“ vzkazovala Agáta své sokyni prostřednictvím jednoho z tuzemských médií. Zdá se, že po několika týdnech se situace uklidnila.

Dvojnásobná maminka si najednou prý umí představit, že půjdou s Prachařem a Dvořákovou jednoho dne na kafe. „Věřím v to, protože dobré vztahy jsou důležité,“ svěřila se serveru extra.cz. Navíc se i smířila s tím, že bude mít Kubova nová přítelkyně vliv i na výchovu malé dcery.

„V životě to tak chodí, já s tím nic neudělám. A myslím si, že je dobré o té nové partnerce nemluvit ošklivě. Nějak se s tím smířím, všichni se s tím smíříme,“ řekla poměrně odevzdaně Prachařová. Tak uvidíme, jestli to opravdu bude taková idyla.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Denisa Dvořáková (modelka)