Jan Kraus: Trapas ŽIVĚ v TV… Moderátor už zpytuje svědomí!

Jan Kraus 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. listopadu 2019 12:02

Už pěknou řádku let je Jan Kraus na televizních obrazovkách. O tom, že nepatří do starého železa, se snaží diváky přesvědčit i používáním nejmodernějších technologií. Občas by si ale měl dávat větší pozor na to, co před televizními kamerami dělá.

Jan Kraus se ve své divácky oblíbené talk show snaží jít s dobou. Jenže čas od času se mu to vymknu z rukou. Bezpečností experti z řad divadelního či televizního publika museli být v šoku z toho, co viděli v jednom z nejnovějších dílů pořadu.

Populární moderátor totiž při práci rád používá nejrůznější technologické pomůcky, což se mu ale tentokrát pořádně vymstilo. Tablet se totiž zamkl ve chvíli, kdy se obraz z něj přenášel na plazmový televizor na zdi. Kraus si to ale neuvědomil a všichni tak viděli čtyřčíslí, které používá jako číselný kód k odemčení přístroje.

Jak upozorňuje server ahaonline.cz, herec tak usnadnil práci zlodějům či hackerům. Pokud Kraus čísla nezměnil, mohli by se nepovolané osoby dostat k jeho osobním věcem a „utajovaným“ informacím.

Nebyl to přitom zdaleka jediný trapas moderátora v poslední době. V rozhovoru s Jakubem Štáfkem, který ho sám o sobě vyvedl z míry slovy o vztazích, pojmenoval bojový sport, který herec dělá, MMS místo MMA. Štáfek ho tedy musel opravit.

Témata: Jan Kraus