Ivana Gottová to konečně udělala: POPRVÉ od smrti Mistra!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. listopadu 2019 8:23 | Aktualizováno: 30. listopadu 2019 22:44

Ivana Gottová se rozhoupala a konečně udělala zásadní věc, která potěší všechny členy její rodiny. Vdova přivezla po několika týdnech zpátky domů věrného kamaráda, který dokáže udělat radost úplně všem.

Jak už vás stars24.cz informoval, pes rodiny Gottových, fenka retrívra Stella, skončil v péči odborníka. Do rukou cvičitelky Zuzany Daušové ji již před smrtí Karla Gotta (†80) předala Ivana Gottová. I čtyřnohý přítel Mistra tehdy vycítil, že je zle.

Pod vedením cvičitelky absolvovala fenka velice vydařené zkoušky z poslušnosti, na kterých se umístila na krásném druhém místě. Vdova Ivana i dcery Charlotte a Nelly však velký úspěch svého mazlíčka prošvihly. To už by se podle nejnovějších informací nemělo opakovat.

Stella už je totiž pěkných pár dní zase v péči rodiny Gottových. „Před dvěma týdny si pro Stellu přijel řidič Dan v Karlově autě. Mohla se radostí zbláznit, už když slyšela zvuk toho auta. Poznala ho a cítila, že se vrací domů,“ řekla serveru blesk.cz žena, která měla psa v uplynulých týdnech na starosti.

Na Bertramku ale fenka nezamířila. „Ivana hned vzala Stellu na chalupu do Doubice a poslala mi fotku, jak se tam čubina prohání radostně po lesích. Měla jsem radost,“ dodala cvičitelka.

Témata: Ivana Gottová