Ivana Gottová jako HLAVA RODINY? Vztahy na bodu mrazu!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. listopadu 2019 16:59

Od smrti manžela náleží Ivaně Gottové role hlavy rodiny, která by se měla starat o dobré vztahy mezi příbuzenstvem. Zatím ale všechno nasvědčuje tomu, že se jí to moc nedaří. Stěžuje si jedna z Mistrových dcer i zpěvákova sestřenice.

Po smrti manžela Karla Gotta (†80) připadl Ivaně Gottové do klína nelehký úkol – pokusit se udržet pohromadě rodinu, která je rozesetá nejen napříč naší republikou, ale po celé Evropě. Zatím to vypadá, že komunikace s některými příbuznými nevídaně vázne. Na vdovou ale nikdo hůl neláme, říká se totiž, že chybami se člověk učí.

Na nedostatek informací už si postěžovala např. zpěvákova sestřenice Hana Zímová, která se stará o rodinný hrob Gottových v západočeském Újezdu u Svatého Kříže. Ta čeká na zprávu, čí bude hrobka po Mistrově odchodu. Sama jasně deklarovala, že má v plánu se o hrob starat i dál.

Především ale zamrzla linka na sever do Finska, kde se svým manželem žije nejstarší zpěvákova dcera Dominika Gottová. Zprvu si stěžovala především na vdovu Ivanu, a to kvůli nejasnostem ohledně místa otcova posledního odpočinku. Počátkem listopadu přiznala, že od pobytu v Česku nejsou obě ženy v žádném kontaktu.

Před pár dny pak Dominika přiznala, že vázne i komunikace mezi ní a mladší nevlastní sestrou Lucií, které se dlouhé měsíce snažila marně dovolat. Obě se tak viděly až na pohřbu. „Ale skoro nikdo tam se mnou nemluvil,“ posteskla si Mistrova nejstarší dcera. Pokusí se dát Ivana rodinné vztahy dohromady? Uvidíme…

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová