Rapper Pan Chalan zemřel: Tragické okolnosti smrti legendy české scény!

Pietní místo pro zesnulého rappera známého pod pseudonymem Pan Chalan

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. listopadu 2019 11:15 | Aktualizováno: 27. listopadu 2019 22:04

Český rap zasáhla zpráva o nečekané smrti rappera známého pod pseudonymem Pan Chalan. Zatímco lidé zapalují svíčky, aby uctili památku legendy tuzemské scény, na veřejnost prosakují první detaily týkající se tragédie.

Tragická zpráva zasáhla v těchto dnech celou českou rapovou scénu, zvlášť pak tu brněnskou. O nečekané smrti rappera Alana K., známého pod pseudonymem Pan Chalan, informoval známý brněnský klub Fléda na své stránce na sociální síti.

„S lítostí oznamujeme, že nás navždy opustil náš kamarád a kolega Alan K., Pan Chalan. Jsme zdrcení, vyjadřujeme rodině a všem blízkým upřímným soustrast. Fléda s tvým odchodem ztratila kus své duše. Ať už jsi kdekoliv, doufáme, že je ti dobře,“ napsal podnik na facebooku.

Smutná zpráva neunikla ani neméně legendárním kolegům z rapové scény. „Kamaráde! Mám tě rád a jednou se potkáme snad a dáme ještě freestyle jak v létě na Dráze,“ vzkázal Tafrob, který na instagramu zveřejnil i fotografii pietního místa, na které jsou vidět desítky, možná i stovka zapálených svíček na uctění památky zesnulého hudebníka.

Objevují se už i první informace o okolnostech náhlého úmrtí Pana Chalana. Podle informací serveru tn.cz se rapper udusil chlebíčkem při večeři. Jeho bezvládné tělo v bytě údajně našla jeho matka.

Témata: Pan Chalan