Na smrt vyděšená Bagárová: Vloupání obchodníků s dětmi!

Monika Bagárová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 13:46

Rodina zpěvačky Moniky Bagárové zažila o víkendu pořádné drama. Do domu jejího příbuzného se vloupala žena, kterou všichni považovali za členku gangu obchodníků s dětmi. Případu se proto ujala policie a už došla k závěru.

V souvislosti se sympatickou a pohlednou Monikou Bagárovou se v poslední době často spekuluje o těhotenství. Zatím se může ve volné chvíli starat o děti svých příbuzných. V domácnosti jednoho z nich se ovšem v uplynulých dnech odehrálo velké drama. Někdejší účastnice SuperStar to popsala na sociální síti.

„Dávejte pozor na své děti. Dnes ráno v Brně se k mému bratrancovi vloupala žena, vzala malýho z postýlky a chtěla s ním utéct. Kdyby se bratranec neprobudil, už by ho pravděpodobně nikdy neviděli. Podle policistů se jedná o lidí, kteří obchodují s dětmi,“ uvedla zpěvačka na instagramu.

Jak se ale ukázalo později, to trochu předjímala výsledek vyšetřování. Policisté došli dle informací webu extra.cz k jinému závěru. Cizí státní příslušnice se opila tak, že ztratila pojem o čase a prostoru, vstoupila do cizího bytu, kde chtěla konejšit „údajně“ svého potomka. Vše se tak nakonec vysvětlilo.

„Po výslechu podnapilé máme jasno. Víme, že má rodinu s dětmi, a nezvládla to s alkoholem. Vyloučili jsme možnost, že by se chtěla vloupat někomu do bytu a unést dítě, tím pádem nebyl důvod, proč ji dál omezovat na svobodě,“ řekl webu policejní mluvčí David Chaloupka. Žádný gang obchodníků s dětmi tedy v Brně naštěstí neřádí.

Témata: Monika Bagárová Policie ČR