Ivana Gottová chystá nevídané: Mistrovi splní příští rok jeho VELKÉ PŘÁNÍ!

Karel Gott s ženou Ivanou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 13:08

Ivana Gottová už spolu se zaměstnanci pracuje na tom, aby příští rok dokázala splnit velké přání Karla Gotta (†80), který si život bez koncertů neuměl představit. Na co mohou fanoušci Mistra těšit?

Ivana Gottová se minulý týden rozzuřila, když se dozvěděla o plánované vzpomínkové koncertní poctě zesnulému Karlu Gottovi (†80) v Bratislavě. Moc to nekorespondovala s jejími vlastními plány, a tak se rozhodla prostřednictvím mluvčí Anety Stolzové důrazně ozvat. Vydělávat na jménu Mistra v době hlubokého smutku je prý nepřípustné.

A co bude ve chvíli, až to přípustné bude? Mluvčí prozradila, že Gott managementu sdělil přání, aby se vzpomínkový koncert opravdu konal. „Oznamujeme proto, že management takový koncert určitě v budoucnu uspořádá a bude přesně podle představ Karla Gotta,“ uvedla Stolzová.

Podle informací jednoho tuzemského serveru už začaly probíhat přípravy. „Management už sondoval případné volné termíny ve vysočanské hale na příští říjen, tedy na období, kdy to bude rok, co pan Gott odešel,“ řekl serveru blesk.cz zdroj z O2 arény.

Ačkoliv nejsou známy žádné další detaily, dá se očekávat, že bude show mít podobný formát jako Gottovy narozeninové koncerty. Při jeho kulatinách totiž bývalo zvykem, že Mistrovy písně zazpívali jeho přátelé a kamarádi.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott