Sexistický Marek Eben? Hvězda StarDance má zastání! Ozvali se Háma a spol.

Marek Eben a Tereza Kostková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 11:13

Dusno kolem Marka Ebena a jeho angažmá v taneční soutěži StarDance pokračuje. Konečně se na scéně objevili lidé, kteří populárního moderátora obhajují. Do jejich čela se postavil Ebenův kolega Aleš Háma.

Marek Eben se v posledních týdnech dostal pod palbu kvůli tomu, jakým způsobem uvádí populární taneční soutěž StarDance, jejíž tváří je už přes 10 let. Objevovala se především kritika kvůli údajnému sexismu. Teď konečně našel moderátor zastání, a to u svých kolegů z branže.

Na sociální síti se ozval třeba Aleš Háma. „Můžete mi někdo říct, proč se někdo pořád snaží strefovat do toho Marka? Já tomu vůbec nerozumím. Tady už 20 let není nikdo lepší. Projevem, vzdělaností, kultivovaností, češtinou, charakterem a pokorou! Mám dost vyvinutej smysl pro spravedlnost a tohle jsou tak blbý podpásovky!“ píše otevřeně.

„To někomu vadí, že není jako on? Ano, z mého profesního pohledu může někoho štvát, jak dobrý je, ale to je tak všechno. Zkuste se od něj něco naučit a ty se, Máro, drž!“ vzkázal Háma.

Se svou troškou do mlýna přispěchal i Václav Kopta, který kvůli zranění přišel o účast v minulé řadě. „Naprosto s tebou souhlasím, Aleši. Včera mě to tak nadzdvihlo, že jsem měl chuť někomu rozbít hubu! Blbství, mindráty, závist a totální bulvarizace maskovaná ‚cool‛ pohledem na ‚zavedené‛ tváře. Srá*i vždycky uměli jenom okopávat kotníky,“ konstatuje.

Ke kritikům se přidala i jedna z účastnic předchozích řad, herečka Miluše Bittnerová. Jiné někdejší soutěžící si však Eben získal. Palcem nahoru ocenili Hámův komentář komik Lukáš Pavlásek a zpěvačka Monika Absolonová. Česko se zkrátka v této věci rozdělilo na dva tábory.

Témata: Marek Eben StarDance Aleš Háma Václav Kopta