Velká novinka u Ivany Gottové: Tohle od vdovy nikdo nečekal!

Gottová, Ivana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 8:23 | Aktualizováno: 28. listopadu 2019 22:09

Ivana Gottová má po smrti Karla Gotta řadu rozhodovacích pravomocí, které v minulosti náležely právě jejímu zesnulému manželovi. Na dělání velkých rozhodnutí si zatím zvyká, přesto už se jí podařilo všechny překvapit.

Život Ivany Gottové je po smrti manžela plný novinek. Příjemné i nepříjemné starosti se pojí třeba s rolí jednatelky společnosti Karel Gott Agency. Vdova prostřednictvím agentury řeší např. případy, kdy někdo bez souhlasu nakládá se jménem Karla Gotta (†80). Právě ona musí nyní všechno posvětit.

Dobře to vědí i v Mistrově dvorním vydavatelství, a tak se na Ivanu nedávno obrátily s urgentní předvánoční prosbou. Zjistilo se totiž, že Gottovy desky se sváteční tématikou by nevystačily pro všechny zájemce.

„O alba Vánoce ve zlaté Praze a Bílé Vánoce je takový zájem, že skladové zásoby nebudou stačit. Proto bylo nutné obrátit se na agenturu zastupující pana Gotta,“ citoval Blesk dle slovenského webu wanda.sk dobře informovaný zdroj.

Ivana Gottová tak mohla před Vánocemi potěšit všechny fanoušky svého muže. Lisování dalších vánočních desek Karla Gotta posvětila, a tak se snad dostane na každého zájemce.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott