Leoš Mareš: Ztráta milovaného člena rodiny!

Leoš Mareš 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 20:17

Leoš Mareš oznámil o víkendu fanouškům velice smutnou zprávu. Jeho rodina přišla o milovaného člena, který odešel na věčnost. O koho šlo a co o něm oblíbený moderátor prozradil?

Leoš Mareš má ke konci roku spoustu důvodů k radosti. Oznámil další koncerty na příští rok. Ačkoliv původně šlo spíš o recesi, oblíbený moderátor má v plánu opět vyprodat O2 arénu. Radost mu udělala i manželka Monika, která navzdory některým spekulacím nezkrátila účes. Přesto nakonec přišla jedna informace, která jej nepotěšila.

O uplynulém víkendu totiž Mareš přišel o milovaného čtyřnohého člena rodiny. Jeho jezevčík se dožil opravdu úctyhodného věku. „Justy - 23.11.2019. Bylo mu skoro 17 let,“ prozradil na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Lis 23, 2019 v 3:41 PST

Svůj vztah ke psům popsal slavný moderátor před časem pro web petcenter.cz. „Já a zvířata. Odmalička jsou součástí mého života. V dětství jsem měl křečka, to jsme bydleli v paneláku a na větší zvíře tam nebyl prostor. Bývalá manželka si do vztahu přinesla svého jezevčíka, později jsme si pořídili druhého,“ popsal Mareš.

„S partnerkou Monikou máme teď ve střídavé péči buldočka Manfreda po mamutovi z Doby ledové, říkáme mu však zkráceně Manny. Pokud bych měl říct, k jakému zvířeti mě to nejvíc táhne, budou to psi, ti jsou moje srdcovka. Vždycky jsem byl spíše pejskař, i když psi přicházeli do mého života vždy s partnerkami,“ dodal.

Témata: Leoš Mareš