Čím Jiřina Bohdalová „nakazila“ dceru? Stašová promluvila!

Jiřina Bohdalová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 11:19 | Aktualizováno: 26. listopadu 2019 9:58

Celé Česko se minulý týden zajímalo o zdravotní stav Jiřiny Bohdalové, která kvůli náhlým zdravotním problémům skončila v nemocnici. Všechno naštěstí dobře dopadlo. Simona Stašová ale přiznala, čím jí maminka „nakazila“.

Simona Stašová se minulý týden jistě obávala, co je s její osmaosmdesátiletou maminkou. Jiřina Bohdalová skončila v nemocnici kvůli náhlým střevním potížím. Pod dohledem lékařů se naštěstí dala během pár dní dohromady, a tak ji ve čtvrtek mohli propustit domů.

Herecká legenda zatím nejspíš odpočívá, už si ale bezpochyby těší na společně strávený čas s dcerou. Co dámy ve volné chvíli dělají? „Pustíme si nějaký film, pak si dáme vínečko, máma vypráví a já se řehtám. A když máte takového neustále na očích jako já, ta radost ze života na vás přejde. Na mě přešla. Díky Jířo,“ řekla Stašová dle serveru ahaonline.cz týdeníku Sedmička.

Maminka Bohdalová a dcera Stašová si vybudovaly skvělý vztah navzdory tomu, že první jmenovaná měla vždy spoustu práce a nemohla se dceři věnovat úplně naplno. Přesto jsou podle webu nejlepšími kamarádkami a společný čas si nadmíru užívají.

Bohdalová má skvělý vztah i s vnukem Vojtou, kterého za sebe poslala na galavečer Amfory. Právě on musel babičku omluvit kvůli nečekaným zdravotním problémům a převzít za ní ocenění.

Témata: Jiřina Bohdalová Simona Stašová Simona Stašová