Lucie Vondráčková konečně přiznala: NEJSEM SAMA!

Lucie Vondráčková 24

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. listopadu 2019 15:04 | Aktualizováno: 25. listopadu 2019 22:18

Zpěvačka Lucie Vondráčková nechce zůstat po rozvodu s Tomášem Plekancem sama. Koho má vedle sebe ale úzkostlivě tají. Přesto přiznala, že se kolem ní zřejmě někdo točí.

Poté, co se rozvedla s Tomášem Plekanecem, se kolem Vondráčkové točila řada mužů. V médiích se objevil například parkourista Tomáš Zonyga či hokejový brankář Marek Peksa.

Zpěvačka ale nikdy nepotvrdila, že by s někým z nich opravdu byla. Naopak, popírala, že by měla jakýkoliv vztah. Až doteď!

"Ono je opravdu jedno, jestli ten pan Dokonalý dělá takovou, nebo makovou práci, ale nejdůležitější je jiná věc: Ať ví, co chce, přitom sám sobě se dovede smát… Bez nadhledu, humoru a umění sebe sama shodit je všechno v životě o dost těžší. Nejhorší je, když se všechno bere moc vážně. To je pak život jako neosolená polívka," řekla pro Exkluziv Vondráčková.

Následně přiznala, že na ocet nezůstala. "Nejsem sama a nejdůležitější pro mě jsou moji kluci. Takže budu ve vztazích ještě opatrnější než dřív, což už snad ani nejde. Ale vyhnout se tenkému ledu? Dá se to vůbec? Myslím, že ne," dodala.

Témata: Lucie Vondráčková