Dominika Gottová se trápí: Ignoruje jí další blízká osoba!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. listopadu 2019 16:59

Dominika Gottová se po smrti otce ocitla v nemilosti ostatních rodinných příslušníků. Nejprve si stěžovala na vdovu Ivanu, teď jí podle jejích slov ignoruje i další blízká osoba. A trvá to už nějaký ten pátek.

Trápení Dominiky Gottové po smrti milovaného tatínka Karla Gotta (†80) nekončí. Z Finska už si jednou postěžovala na nedostatek informací, když si přála vědět, kde bude místo posledního odpočinku jejího otce. Tehdy byla terčem její zloby vdova Ivana Gottová. Teď vyšlo najevo, že jí ignoruje i další blízká osoba, možná ta vůbec nejbližší, kterou má.

Podle serveru blesk.cz se s Dominikou nebaví ani její mladší nevlastní sestra Lucie, která nikdy nepůsobila dojmem, že by byla nějak výřečná. Se starší sestrou si však podle všeho dlouho rozuměla. V posledních měsících se to mělo změnit.

Výše uvedený web uvádí, že to mezi nimi skřípe už od posledního setkání na Bertramce, které se uskutečnilo letos v létě. Z toho se dá vyvodit, že se od té doby s velkou pravděpodobností viděli jen ve svatovítské katedrále, kde se v polovině října konala zádušní mše po smrti jejich otce.

Otázkou je, zdali si Dominika medializací toho, že jí sestra ignoruje, nějak pomůže. Vzhledem k tomu, že se Lucie snaží odjakživa držet stranou pozornosti médií, se to moc očekávat nedá.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott