Lucie Vondráčková: Po návratu domů udělala zajímavou věc! Víme proč!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. listopadu 2019 15:42

Když se Lucie Vondráčková koncem června vrátila z Kanady domů, její první kroky vedly na opravdu nečekané místo. Vysvětlení přišlo až po několika měsících. Kam si to herečka a zpěvačka namířila a proč?

Za chvíli už to bude půl roku, co se Lucie Vondráčková po letech strávených v Kanadě vrátila domů do Česka jako nezadaná maminka dvou malých synů. Dobře si uvědomovala, že je v září čeká nástup do školních zařízení, a tak asi nikoho nepřekvapilo, kam vedly její první kroky po návratu.

„Nejdřív jsem se šla podívat na školy pro kluky. Záleží mi na tom, aby četli, aby se učili jazyky,“ prozradila už před časem Českému rozhlasu, stars24.cz vás o tom tehdy ostatně informoval. Až v těchto dnech jsme se ale dozvěděli, proč na to oblíbená herečka a zpěvačka klade takový důraz.

Vondráčková to vysvětlila v souvislosti s anketou Zlatý Ámos o nejoblíbenějšího českého učitele. „Já jsem měla v první třídě bezvadnou paní učitelku a kdybych měla možnost teď ji nominovat na Zlatého Ámose, tak bych to určitě udělala,“ řekla dle serveru adam.cz.

„Díky ní jsem potom měla školu ráda celou dobu. Takže pokud máte někoho, učitele nebo učitelku, kterou máte rádi, tak to určitě řekněte dál. Myslím si, že je to potřebné a udělá jim to radost,“ dodala Vondráčková, která má doma diplom s titulem PhDr., jelikož po konzervatoři vystudovala na Filozofické fakultě obor kulturologie.

Témata: Lucie Vondráčková