Hradní paní Mynářová zuří: Chlapi jí dělají NECHUTNÉ VĚCI!

Alexandra Mynářová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. listopadu 2019 13:25

Moderátorce a manželce hradního kancléře se děje něco, co by asi nikomu jinému nepřála. Alexandra Mynářová se o problému rozepsala na sociální síti, kde přiznala, že chlapi jí dělají dost nechutné věci.

Manželka hradního kancléře Alexandra Mynářová je šťastně vdaná, o čemž vypovídá fakt, že se letos v létě dočkali druhého syna Viktora, na kterého už doma čekal starší bratr Vratislav. Spoustu mužů o ní přesto nadále jeví zájem. Mnohdy to přitom překračuje hranice slušného chování.

Populární moderátorka se svěřila se svou zkušeností na sociální síti. „Žádám pány, aby mi přestali posílat svá obnažená přirození. Dalšímu borcovi, který mi v sobotu poslal video, na kterém se uspokojuje, doporučuju, aby si nejprve doma pořádně uklidil a pak si našel ženu!“ napsala na facebooku.

Nechce se věřit tomu, že jsou takoví lidé mezi námi. Šokovalo to evidentně i dvojnásobnou maminku. „Nechápu to, nezveřejňuju žádné lechtivé či provokativní fotky a jestli vás vzrušuje pohled na ženu s kojencem v náručí, pak vyhledejte odbornou pomoc! Prozatím nikoho nejmenuju,“ vzkázala.

Mynářová říká věci od plic poměrně často. V uplynulých měsících se ostře pustila do bývalého hradního spolupracovníka svého manžela Jindřich Forejta. Rozčílila se i po ceremonii předávání státních vyznamenání během svátku 28. října.

Témata: Alexandra Mynářová