Anička Slováčková to cítí: Zákeřná nemoc si vybírá svou daň!

Anna Slováčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. listopadu 2019 11:44

Anička Slováčková asi tušila, že se během léčby zákeřné nemoci bude cítit jako na houpačce. Sama oblíbená herečka a zpěvačka přiznává, že už pociťuje na vlastní kůži, jak si lékařské postupy vybírají svou daň. Co se stalo?

Anička Slováčková se před několika týdny vrhla do boje se zákeřnou rakovinou, kterou jí lékaři diagnostikovali poté, co si ji ona sama nahmatala při zkoušení oblečení. Zatímco před pár lety šlo o nezhoubný nádor, tentokrát byl ortel doktorů na první poslech strašidelný.

„Teď jsem si přejela po druhém prsu. Bylo to hrozně velké. První bulka byla proti této malinkatá. Po dvou měsících jsme objednali biopsii a pak už tu historku známe,“ prozradila dcera slavných rodičů serveru extra.cz.

Slováčková nastoupila léčbu, chodí na chemoterapie. Herečka a zpěvačka už přiznala, že po té druhé jí bylo velice špatně. Dopady léčebných postupů jsou logicky cítit. „I já na sobě cítím, že jsem unavená. Zadýchávám se o dost rychleji než kdy dřív. Je to všechno náročnější,“ svěřila se zmíněnému webu.

Herečka a zpěvačka se přesto snaží pracovat, má kvůli tomu ale i problémy. Jak vás stars24.cz informoval, na Slováčkovou se obrátila jedna z fanynek s tím, že její stejně nemocná kamarádka je terčem nevybíravé kritiky, protože během léčby nepracuje.

Témata: Anna Slováčková